JÍDELNÍČEK

18.2.2019 – 22.2.2019

Pokrmy a nápoje mohou obsahovat i stopové množství látek vyvolávající alergie nebo nesnášenlivost.

Pokrmy obsahují alergeny uvedené pod čísly v závorce

PONDĚLÍ: Chléb s pomazánkou liptovskou, koktejl, ovoce (1,7)

Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7,9)

Kuřecí prsa na paprice, těstoviny, sirup (1,3,7)

Chléb s pomazánkou žampiónovou, čaj citrónový (1,7)

ÚTERÝ: Chléb s pomazánkou z krůtího masa, caro, ovoce (1,7)

Polévka z vaječné jíšky (1,3,9)

Drůbeží játra přírodní, brambor, šťáva (1)

Jogurt, cereálie, čaj bio (1,7)

STŘEDA: Chléb s pomazánkou ze žervé, mléko, ovoce (1,7)

Polévka jáhlová se zeleninou (1,9)

Fazolový guláš s hovězím masem, sirup (1)

Celozrnný rohlík s máslem, čaj vanilkový (1,7,11)

ČTVRTEK: Loupáček, kakao, ovoce (1,7)

Polévka rajská s vločkami (1)

Grenadýrský pochod, zelný salát s cizrnou, džus (1)

Chléb s pomazánkou rybí, čaj pickwick (1,4,7)

PÁTEK: Žitný chléb s máslem a zeleninou, čokomléko, ovoce (1,7)

Polévka česnečka s bramborem (1,9)

Masová směs, dušená rýže, šťáva (1)

Chléb s pomazánkou sýrovou, čaj s medem (1,7)

Zelenina k ranní svačince : papriky, rajčata, okurky, mrkev, kedluben, hlávkový salát

Ovoce dle nabídky : jablka, mandarinky, kiwi, pomeranč, banány, hr.víno, hrušky, meloun

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena

Kuchařky: Z. Neumannová, J. Hanžlová

Provozní: E. Sluková